HIzlı Menü

EN FR РYC E-Tahsilat KVKK

DUYURU – Koronavirüs Salgını

Dünyaya ve ülkemize zor günler yaşatan korona virüsü(covid-19) salgını sebebiyle çalışma sistemimizde ve ortamlarımızda, çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın sağlığını korumak için bir takım önlemler aldığımızı belirtmek isteriz.

Üntes olarak; esnek çalışma, uzaktan çalışma, sosyal mesafenin korunması, toplantıların elektronik ortama taşınması ve organizasyonların iptal edilmesi, çalışma ortamlarının dezenfektasyonu gibi bir takım önlemleri alarak Sağlık Bakanlığımızın belirtmiş olduğu kuralları hassasiyetle uygulamaktayız.

Aldığımız önlemler ile çalışanlarımızın sağlığının korunmasına azami özen gösterirken, üretim ve sevkiyat faaliyetlerimize devam ediyor, bu süreçte hiçbir şekilde istihdam politikamızda değişiklik yapılmayacağını özellikle belirtmek istiyoruz.

Öncelikle ifade etmek isteriz ki; şirketlerimiz şu an için ‘kısa çalışma desteği’ gibi devletimizin sunmuş olduğu imkânlardan yararlanmayı tercih etmemektedir. Şirket olarak bu konudaki duruşumuz, devletimize ilave mali bir yük getirmemektir. Böylelikle desteğe acil ihtiyaç duyan firmalara karşı da etik bir duruş sergilemiş olacağız.

Almış olduğumuz bu karar doğrultusunda, ekonomik altyapısı müsait olan firmalara da örnek olarak, ileride yaşanabilecek sıkıntıları da dayanışma ve işbirliği içerisinde çözümleyebileceğimizi düşünüyoruz.

Bu süreci herhangi bir destek başvurusu yapmadan Grup Şirketlerimizin güçlü ekonomik yapısı sayesinde kendi kaynaklarımızla atlatmayı hedeflerken, içinde olduğumuz bu zor günlerde bundan önce de olduğu gibi tüm imkân ve kabiliyetlerimizle Devletimizin ve Sağlık Bakanlığımızın hizmetinde olduğumuzu önemle vurgulamak istiyoruz.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyor, bu mücadelede en ön safta yer alan tüm sağlık personelimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mehmet ŞANAL
CEO