HIzlı Menü

EN FR РYC E-Tahsilat KVKK

Doğa Dostu Üretim Felsefemiz ile 2021 Yılında da Enerjimizi Doğandan Elde Ettik .

2021 Yılında da  Elektriğimizi Doğadan Sağladık.

Çevreci üretim teknolojileri ve enerji verimli ürünleri ile sektöre öncelik ederek, 2018 yılı Haziran ayında yatırımını tamamlayarak devreye aldığımız güneş enerjisi santrallerimizde yaklaşık 4 yıldır kendi enerjimizi kendimiz üretiyoruz. Ankara Kazan’daki üretim tesislerimizin çatısı üzerine kurulu olan sistem toplam 3.000 adet panelden oluşuyor ve 810 kWp kurulu güce sahip. Tesisimiz yıllık elektrik üretim değerleriyle ortalama 12.000 adet ağacı kurtarma ve 597 ton CO2 salımına engel olma kapasitesiyle öne çıkıyor.


Tükettiğimiz Enerjinin %100’ünü Güneş Enerjisinden Elde Ettik.

Günümüzde fosil kaynaklardan elde edilen enerji arzında yaşanan ciddi sıkıntılar, yenilenebilir doğa dostu enerji kaynaklarının önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Doğa dostu üretim felsefesi ile bu yöndeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek güneş enerji panellerimiz ile ürettiğimiz elektrik sayesinde tüketimimizin tamamını çevreci enerji kaynaklardan karşıladık.


2021 yılında ürettiğimiz 911,52 MWh elektrik ile bugüne kadar güneş enerjisi santrali ile kendi enerjimizi üreterek yaklaşık 2.191 ton CO2 salınımına ve yaklaşık 41.374 ağacın yok olmasına engel olduk.